SHEEN & SKJOLDBORG

Tegnestuen We Make Space Arkitekter udarbejder primært forslag til bygninger og rum og har specialiseret sig indenfor special inventar, unikke rumlige løsninger og tværfaglige innovative udviklingsprojekter indenfor arkitektur faget. De sidste par år er arkitektparret Sheen og Skjoldborg gået en ny spændende vej og fået opført 2 mindre byggerier. Se projekterne AABYHUS og RELAX. Endvidere kan Sheen og Skjoldborg nu også kontaktes af privatkunder på den meget kundevenlige web platform Håndværker.dk. Her kan du også læse nogle af vores kundeanbefalinger.

Tegnestuen har base i Aarhus i et kreativt fællesskab VÆRK:STED. Tegnestuens aktiviteter startede tilbage i 2005 og ledes af arkitektparret Sheen Paw Stryhn og Maibritt Skjoldborg Jensen. Begge er uddannet på Arkitektskolen i Aarhus med speciale i eksperimenterende bygningsdesign.

We Make Space Arkitekter tænker funktionalitet og bæredygtighed sammen med stærke rumkoncepter i såvel design som arkitektur. Tegnestuen har fokus på at skabe givende relationer mellem rum, funktion og menneske. Vi kalder det inkluderende formgivning og bruger det aktivt som et kvalificerende parameter, der styrker rumlig identitet og taktile oplevelser. Vi skaber også funktionalitet gennem øget og fleksibel anvendelse.

Tegnestuen er bygget op omkring en åben samarbejdsorienteret kultur og platform, der inkluderer netværk, kunder og samarbejdspartnere. Indtil nu har tegnestuen primært samarbejdet med virksomheder, kulturinstitutioner, skoler, biblioteker og videnscentre. Sheen og Skjoldborg har fx samarbejdet med Aarhus Arkitektur Center om BY-LAB, Aarhus Universitet om GRIB DIT AFFALD RY! og med NORLYS koncernen og Preben Mejer om NORLYS LAB og SMART LAB.

De sidste år har tegnestuen haft et tæt samarbejde med møbelvirksomheden jkOffice, som arbejder med at tænke bæredygtighedsaspekter ind i deres virksomhed, og med Håndværker.dk, der er en meget brugt og kundevenlig platform for privatkunder som ønsker at bygge nyt.