PRÆCIS SOM INGEN ANDRE HUSE?

We Make Space arkitekter er en lille kreativ tegnestue, som interesserer sig for bæredygtigt byggeri og sundt husdesign. Tegnestuen opfører boliger og tilbygninger i miljøvenlige naturlige materialer med fokus på trivsel og oplevelser i designet. Beboernes behov og udfoldelsesmuligheder er i centrum og vores speciale er at se muligheder og skabe overraskende detaljer, funktioner og oplevelser.

Tegnestuen er rådgivende og projekterende arkitekter på mindre byggerier, og vil danne team med andre tegnestuer ved større byggerier. Vi indgår også i tværfaglige partnerskaber som kreative partner i udvikling af visionsprojekter.

We Make Space Arkitekter har base i Århus og er drevet af arkitektparret Sheen Paw Stryhn og Maibritt Skjoldborg Jensen, der gennem egen praksis har tilegnet sig en unik erfaringsprofil baseret på forskelligartede opgavetyper. We Make Space gør op med konventioner og standarder og går nye veje med jer som kunder i et åbent og lyttende samarbejde.
 
Du kan altid kontakte os på 30 86 36 06. Du kan også læse anbefalinger fra vores kunder og evt. booke os gennem vores nye samarbejdspartner Håndværker.dk
 

Kunderne er vigtige og hos We Make Space Arkitekter værdsætter vi vores kunderelationer. Vi synes det er givende at have kontakt til mange forskellige slags kunder. Du kan kontakte os både som privat kunde, som offentlig institution og som lille, mellem eller stor virksomhed.

 

Parametrisk design er tegnestuens mest anvendte metode til at opnå variation og tilpassede designløsninger og skabe et unikt projekt hver gang. Vores styrke er idérigdom og formfrihed sammentænkt med funktionalitet og en meget løsningsorienteret praksis.

 

Maibritt og Paw er begge er uddannet arkitekter med snart 20 års erfaring. Vi arbejder både i tegning, fysiske model, 3D program og 2D visualisering, når vi udvikler idéer, koncepter og konkrete forslag til  vores kunder. Vi udvikler og bygger selv 1:1 prototyper, specialinventar og mindre konstruktioner i træ og evt. i samarbejder med vores faste partner 3DZ snedker og tømrer Klaus Nissen.