MØBLER MED SUPERKRAFTER !

We Make Space Arkitekter designer en innovativ kontormøbel serie, der skal vitalisere arbejdspladsen. Ikke kun med flotte møbler men med meningsfyldt design, der ændrer vaner og flytter grænser for, hvad møbler kan.

Det ergonomiske hæve-/sænkebord AiR og mødebordet HEART kan købes igennem vores samarbejdspartner jkOffice, som også har showroom i Aarhus og Glostrup.

We Make Space Arkitekter designer også unikke inventarløsninger der forbinder bruger, funktion og sted på intuitive, overraskende og ukonventionelle måder. Vi udvikler møbler og indretninger, der gavner trivsel og arbejdsglæde og som løser specifikke rumlige udfordringer og funktionelle behov. We Make Space designer og bygger også specialinventar, møbler og integreret design præcist formet til jer.

We Make Space Arkitekter er en lille tegnestue i Aarhus drevet af arkitektparret Sheen Paw Stryhn og Maibritt Skjoldborg Jensen. Gennem egen praksis har vi tilegnet os en unik erfaringsprofil baseret på forskelligartede opgavetyper. We Make Space gør op med konventioner og standarder og går nye veje med jer som kunder i et åbent og lyttende samarbejde. Kontakt os på 30 86 36 06.

AiR:

TÆNK NYT PÅ ARBEJDET !

AiR er et ergonomisk arbejdsbord på hæve-/sænke stel fra Linak. Bordet er designet i et innovativt formsprog med god albuestøtte og flere arbejdszoner, der hjælper til alsidig brug. Bordet har et intuitivt betjeningspanel med interaktiv højdedisplay og sundhedsfunktion. AiR er designet og produceret i Danmark. Alle borde fås med linoleum på arbejdsoverfladen i flere farver. Kabelbakke, hjul og power dots kan tilkøbes.

AiR bordene vil tilføre atmosfære til arbejdspladsen og skabe et mere levende flow, der kan bringe energi og inspiration til medarbejderne. Bordene er yderst fleksibelt i brug og kan stilles sammen i spændende grupper og formationer. Bordets geometriske form ‘passer med sig selv’ og alene 2 borde kan stilles sammen på 10 forskellige måder. 

Er du interesseret, så kontakt os eller køb bordet direkte gennem jkOffice.

HEART:

BOOST JERES MØDER !

HEART er et kreativt og eksklusivt mødebord, designet i et unikt, let og svævende formsprog med geometriske felter i overfladen. Bordet er innovativt og fleksibelt i brug, der er tænkt over geometrien, og vinklerne giver mening i funktion. Bordets aktive formsprog opleves inkluderende og vil bringe energi og inspiration til hvert møde, uanset om I sidder 2 eller 8 personer om det.

HEART er designet og produceret i Danmark og består af en 25mm MDF plade med linoleum på overfladen og flot detaljering. Linoleum fåes i flere farver og kanter i farvet eller klar lak. HEART vil live op i et hvert rum og kan med sine 6 vinkler ikke placeres “forkert” i rummet. Bordets kanter passer sammen med sig selv, og flere borde kan stilles sammen til et større konferencebord.

Er du interesseret, så kontakt os eller køb bordet direkte gennem jkOffice.